7 de maig 2014

Sortida de P4 a la Fundació Miró

Els alumnes de P4 del col·legi Sant Miquel del Sants de Vic, van anar a la fundació Miró a Barcelona a veure les escultures i quadres de l'artista en qüestió ( Joan Miró ).
La informació que ens van donar els nens/es és que els va agradar molt encara que no els van deixar fer cap activitat relacionada amb el museu, ni tocar cap escultura. Els quadres i escultures que van agradar mes tenen els noms següents: (quadres) Pagès Català Clar de Lluna, 'Lola l'atzur, (escultures) i Una Parella d'Enamorats. Els nens van dinar allà en un parc amb el terra de ciment durant aproximadament una hora. En els nens els va agradar molt.
La informació que ens van donar els professors: Les entrades del museu els van costar 1€ per persona (eren setanta nens i sis mestres), els nens es van portar tant bé que fins i tot els professos els van felicitar, els professos no van haver de vigilar gaire els nens ja que escoltaven i seguien el guia. Van dinar a un parc durant aproximadament una hora però van tindre que tornar a causa de la pluja. El museu, segons la informació que ens van donar les professores van veure quadres que no havien vist mai ja que el museu de Barcelona va canviant els quadres amb dos altres museus com el de Nova York i París. Les professores i els nens estaven esperant molt aquest moment perquè ho havien treballat molt. El viatge de tornada va ser molt pesat  pels nens ja que van sortir d’allà a les tres i van arribar a les quatre.

Jiehao Zhang
Yaga García

Manuel Oppong

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada