30 d’oct. 2013

Accident al sud de Mallorca a causa d'un desastrós temporal

A Santanyí s’han tallat camins i carreteres. També s’ha obert un poliesportiu per acollir 26 persones que han quedat amb la casa destrossada.
Els serveis d’emergència volen declarar zona catastròfica als llocs on hi ha més danys. Les poblacions del sud de Cala D’Or i de Cala Figuera són les que més han patit la tempesta de vent i pluja de la nit passada. Durant el vespre i la nit d’ahir dimarts, el vent va sacsejar amb força el sud de l’illa, i els arbres caiguts van tallar camins i van causar destrosses en molts habitatges de la zona costanera. Els voluntaris de Protecció Civil, els Bombers de Mallorca i els operaris de la brigada municipal i de la del Consell han fet feina durant la nit juntament amb veïns de Santanyí i Ses Salines.
Alguns veïns han hagut d'abandonar casa seva durant la nit per por dels accidents causats per la pluja o pels perills als que estaven exposats. Per això es va habilitar un poliesportiu per a les vint-i-sis persones que, de moment, no poden tornar a casa seva.
Laia Saborit Codinachs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada