23 d’oct. 2013

Vaga d'ensenyament

Demà dijous dia 24 d'octubre de 2013 hi ha prevista una vaga d’ensenyament.
Avui mateix a les 6 de la tarda han fet a la plaça Major de Vic una petita concentració (veure foto a continuació) demà a les 12 del matí també hi ha programada una manifestació a Barcelona.  
Nosaltres volem informar-vos una mica d'aquesta vaga: Aquesta vaga es realitza per exigir la retirada de la LOMCE, nova llei d’ensenyament aprovada pel parlament espanyol,  i pren com a bandera la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana, així com l'aturada de l’aplicació de la LEC i retirada del decret de provisió i plantilles.
Altres reivindicacions que han motivat aquesta vaga són l'exigència d'uns pressupostos sense retallades: tant pel que fa a les retallades educatives com les salarials; els sindicats convocant reclamen la recuperació de les condicions laborals i la defensa dels llocs de treball. Entre aquestes reivindicacions es troba la de cobrir les substitucions des del primer dia al 100% i amb les contractacions exclusives de mitja jornada i sencera amb el salari corresponent.
Des de l’escola s’ha decidit vestir-nos tots de vermell per recolzar el nostre descontent per la nova llei.


Vicenç  Arcarons
Elena  Rodríguez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada